Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2013 11:39 - За възродителния процес - истината
Автор: georgealall Категория: Политика   
Прочетен: 870 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.01.2013 11:41


  Ахмед Доган е лицето на българския преход човек който участваше във власт при Беров, Виденов, готвеше се да се спазари със Костов, но се отказа, бутна го, и направи сделка със сакгобурготски -министъра Калчев рабтеше и за Доган, както и камен Влафов и други лица. във вторият кабинет взе най-хубавиет министрества. когато Герб дойде не загуби нищо - не влезе в затвора медиите му увеличиха влиянието си, сарите му не бяха разрушени, а във властта влезе т  български турчин.
Още в началоот на прехода на Доган му бе извадено досието но това не повлия на мнението на Електората му за него - напротив той едав ли не излезе светец. на няколок пъти български политииц опитаха да разцепят партията му-  Чрез ОСман Октай, гюнер Тахир , мехед димкме и дори - Чрез касим дал - не стана.
добре е да си припоминм кой е Ахмед доган.
Ахмед доган чесот кара българските политици да се извиняват, за възродителният процес срещу турците. безспороно - факт е, че  тогаав бяха извършени доста зверства -потрошени надгробин плочи, насилествено сменени имена на хора и т.н. но какъв бе отговорът? помните ли Августовската терористичан атака през 1984 , при който една жена загина и имаше 44 души ранени, след като турците взиривиха бомби. Ами атентата на гра Буново? 7 души загинаха тогава. помните ли как влаковете закъсняваха с цели часове, хората вътер трепереха? Ами демонстрациите при Бенковски и Добромирци при които имаше убити? А помните ли ! това във всяка държава се начира тероризъм. Ахмед Доган е терорист и ДПС е терористичан организация. И днес жънат плодовете на труда си - непрестанни заплахи към лидера, който е един средновековен феодал по Родопите.
А помните ли, че ДПС е единствената партия , която се възпротиви действията на Турция спрямо арменския народ да се определят като геноцид. защо тогава не кажем истината - ДПС е една терористична фракция и съвсем нормално е главните действаищ лица в нея да търпят заплахи. Докато тя не се декократизира (това няма да е скоро защоот Лютви Местан също е от ДС) нещата няма да се подобрят . там нещата са като в битакат за патриарх - същустват разни клики които се борят помежду си, но те н представляват интересите на турците, още по-малко - на българите, а само на стотина-двеста души - олигарси
С това завършвам. надявам се (но не го вярвам) че на следващите избори в ДПС ще настъпят някакви по-положителни промени.



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgealall
Категория: Забавление
Прочетен: 287588
Постинги: 144
Коментари: 74
Гласове: 118
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031