Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2013 10:31 - Кога си отива един министър от власт?
Автор: georgealall Категория: Политика   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.01.2013 10:32


 на запад (пък и на изток - в Япония например) всеки властник си отива при първия по голяма гаф.
Ако те хванат с любовница в леглото.
Ако разкрият че си гей (мнозина предпочитат сами да си каже сексуалните предпочитания за да няма са какво да ги шанатжират )
ако изскочат снимки, но които те има гол
ако се окаже че си взимал подкупи или си укривал данъци
ако си свързан с мафията.
--------
но може и да изгориш за нещо дребно -например че си плагиатствал от чужд автор без да го цитираш - подбон нещо не случи на германският прездинет.И край.В някои страни даже харакирита си правят.
     А в България? България е страна на гафовете, но не и на отшилиет си минисри.
Бойко борисов подаде информация че Милен Велчев (финансов министър) се среща на яхти с престъпници -ако инфромацията бе вярна Милен Влечев трябавше да си отиде, а ако не - Бойко борисов трябавше да си отиде - и двамата продлъжиха скпойконо кариерата си в кабинета на царя. Сделката с превъртяния дълг, на миленв Велчев, също бе голям гаф, но той и тогаав не си отиде, нито пък Малкия Мук (Н. Василев) си отиде след сделката с Булгартабак.
      Но този шум е нищо. Оказа се, че Мишо бирата звъни на първанов, за д му уреди контрабндата, който го препраща на приятлечето Борисов, и той най-спокойно му казва - ей сега ще оправим проблема с митничарите. Има -няма месец след като се заговори за аферата, мишо Бирата тайнствено се гътна. Само заради подозренията че министър-председателят конкатува с босовете на подземния свят, във всяка нормална страна той трябавше да си подаде оставката ,, да се насчоат избори и да се създаде нов кабинет - ако партията му спечели толкова по-добре.
Тук на никой не му прави впечатление - "аз съм незаменим" - разсъжда Борисов. по същия начон разсъждаве навремето Костов - "аз съм втори Стамболов. като мине време ще ме оценят, ама ще е късно".
Няма да говорим за всички гафове, от гафа на П.Стоянов срещу Богомил Бонев да размаха секретни документи, нито за политическият гаф на Царя със 800-те дни и с имотите.От всички най-коректни се оказаха Ж.Виденов и Ф.димитров - след като създадоха своите гафове, те осъзнаах вината си и се оттеглиха - единят чрез поискане вот, а другият - чрез подаване на оставка. колкото и да е парадоксално лидерите които имамеоттова са по-нагли, по-безскрпулни, по-цинични....те не са по-детски наивни идеалисти, като Жан и лудия фил,  те са крадци и мошеници
живеем в две вселени - или на идеалистите или на мошениците. Преминахем мноог рязок от едната в другата. тази на идалисдтиет не издържа - продадхем Македония и предивкахме хиперинфлация. сега обаче живеем в страната на мутрите.
И така не е добре. Трябав да има някъв баланс.
Балансът ще се получи, ако тези наши управнииц си отиват за гафовете, които правят.
а за тази цел се исак да имаме по-будно общество.
А не общество което гласува 21 процента.


Тагове:   министри,   гафове,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgealall
Категория: Забавление
Прочетен: 289443
Постинги: 144
Коментари: 74
Гласове: 118
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930