Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2012 13:07 - Безумието на един преход
Автор: georgealall Категория: Политика   
Прочетен: 702 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2012 15:51


           
      Всеки път си казвам - е не може управяващиге ни да са толкова тъпи. казвам си го вече 20 години. И всеки път ме изненадват. След атентата в Бургас обаче бях ужасен. първо ясно бе - че не сме остров и че един ден и тук ще се случи нещо подобно.  След като Костов пуска Сащ да хвърлят бомби в Косово, Царя се присъединявае към нато, Станишев допусна бази в страната ни, А Борисов бие метани на Хилъри и Уорлик бе ясно че ще се стигне един ден дотук, когато ислямът ни въран "услугата".Но правителствата, които се изредиха можеше да се опитат поне да вземат някакви мерки за сигуност. ИЗраелците още от първия ден дойдоха и изшъткаха нашите, като казаха, че не им вярват (ужасно унизително). По-късно стана ясно че според израелското разязнаване е имало ужасно моного пропуски по сигурността - Анетаторът е дошъл в пристгащи, но не е дал вид да чак никого, стоял е на място с дев чанти, които е държал и не е смеел да остави на земята, нервно е пристъпял на крак. Около него не е имало полицаи.  Не е проверен паспортът му,  инак щяха да погледнат поне възрастовото състовествие между снимката и човека и можеха да го задържат. Не е минал през скенер иначе щяха за знаят че съвсем скоро е бил в Варна - град в който също има летище и да се запитат защо не е излетял оттам. Багажът му също не е проверен.Странно се е държал и в рейса - настрана от всички други и на никой не се е замислил защо е  така. За сметка на това обаеч ДАНс активон проверяват цената на хляба.
          между впрочем освен Мосад ЦРУ също изшътка нашите и им каза тихо, че им няма доверие. Тия данни за фотороботи, да не мисилите, че са открития на МВР? Глупости!
           Трето Цветанов казва че са нямали нито едно предупреждение, главният секретар обяви че са имали 15 предупреждения за годината, последното няколок дни  преди взриват от двама тийнеджъри - на кого да вярваме?
          В друго предаване Григор Лилов обяви, че важни бизнесмени и ръководители от правителството на Катар се събрали на една яхта късно вечерат и Бойко Борисов също е присъствал на яхтата. там са обсъждани много важни бизнесрешения и е взето решие Катар да ни стори безплатно пътища - нещо което те никога досега в цялата си история не са правели. Следавателно (макар това да не може да се докаже) ББ е обещал доста сериозни неща в замяна - кокайни, хероин и т.н. ОСвен това катарците не са били единстевени на тази яхта, присъствали са и представители на Турция.. Само няколок дни по-късно се е сулчил атентата, който батмана се постара да замете, (но от Мосад иЦРУ не му позволиха и директно казаха аут на нашите служби за сигурност - в собствената ни държава) защото е прекалено набъркан с мафиотите. съзнавате ли какъв скандал е това на високо равнище.
Аз съзнавам и ме е срам.
Държавата няма сигурност, защото се упрявлява от хора  като Ковачки и Валнетин  Златев, но на ДАНС и МВР се възлагат разни серийни ПИ АР акции като това да надзирява качеството на хляба или кой превишава скоростта от 60 км в час този месец ( но пък съм убеден че никой не глобява Стоичков когато е със синя лампа).
Искам да предложа един облог. Ако има нов мандат на ГЕРБ  в него ще последва нов атентат. с което не казвам, че преди сигурноста бе много добра. Съвсеме не. Н преди живеехме в малко по-спокен свят. Той обаче динамично се промени и ГЕРб на които се падна да ни управляват траблав да помислят - искат ли да ни управляват и утре. Ако да трябва да променят много неща, но най вече сигурността.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgealall
Категория: Забавление
Прочетен: 287096
Постинги: 144
Коментари: 74
Гласове: 118
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031