Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2013 11:42 - ЦРУ и СТРАТФОР за Борисов - мафия.
Автор: georgealall Категория: Политика   
Прочетен: 1969 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.02.2013 12:28



Сайта Биволь публикува факти, според които Генерал Стоимен Стоименов, съветник по националната сигурност на президента на Република българия е тъст на премиера на България Бойко Борисов -явен конфликт на интереси. Бившата съпруга на Борисова - Гинка борисова е дъщеря на генерал Стоимен Стоменов.

По интересното е, че според бивол Борисов е баджананк с Самир Франсис, женен за сестрата на Гинка Борисова - Таня.Въпросният Самир е съдружник с опасен русик мафиот изготен от България Константин Циганов. С въпросният Циганов обаче Борисов е забелязан да рита мачле
Премиерът на България рита мач с опасни руски мафиоти. Впрочем баджанакът на Борисов е съдружник не само с Циганов, но и с Златко баретата известен български мафиот.
Борисов е бивш съдружник и с "октопода" Алексей петров и с основание го преследва - защото той може да разкаже много неща за него.
какво излезе - българският премиер е роднина и съдружника с мафията, а освен това е в явен конфликт на интереси
тук трябва да примпним една случак от не толкова далечното минало. Дарина павлоан даде навремето чрез фондацията си 100 000 долара на Антонита Стоянова за камнията на мъжа й - и тя ги прие. Пак същата предложи само 10 000 долара на хилъри - и след един ден ЦРУ ги върна с мотива че това са мръсни пари. пита се в задачата НСО не е ли знаело че парите на Мултигруп са мръсни? акот това е така ебъти и службите имаме. Ако пък са знаели и Стоянови са ги приели въпреки всичок ебати политиците имаме. Това обаче е като във вица - къде е разликата между българската и американската демокрация -само 200 години
Още през 2009 старши анализатор на  СТРАТФОР обяви
" Трябва да пропусна МНОГО информация за Борисом (главните букви са в оригинала) защото просот не знам кое може да ни навлече юридически пролеми".
Може би трябава да напомним за секретните стенограми на Байърли , който признаваше сенчестото минало на Борисов, връзките му с Валентин Златев, рекламаат която си правел като главенв секретар, факат че произхожда от редите на улицата, политическият му наивитет във външните работи и завършвае с думите " ние трябва да продължаваме да го бутаме напред, но да не забравяме с кого си имаме работа"
В поредица от анализи  "Частното ЦРУ" разсъждава след идването н Борисов дали би могло да ог използва като щит срещу Москва. работното заглавие е " Антируска България? не се надявайте Много." ОСновният автор е папич, а анализът на СТратфор е публикуван още през 14 юли 2009 - "България вес още е на страната на русия".
2011 година ЦРУ публикува доклад  в който Борисов бе наречен "трафикант на амфетамини и перач на пари".докладът бе публикуван в България чрез Биволь,
но Борисов отвърна "не чета жълти вестници"
Американците много добре знаят кой е Бойко Борисов. И че той е един криминогенен елемент. те обаче се възпорзваха от Борисов , тъй като са негови господари, тъй както бяха преди това господари на Костов и на кобурга.
И едва сега когато рейтинга на премиера слънце се срина, и медийното затъмнине намаля за по -простите българи с три-годишна давност започна да излиза ИСТИНАТА.

А тя е, че имаме един Мафиот за премиер.

THE TRUTH IS OUT THERE!




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgealall
Категория: Забавление
Прочетен: 286860
Постинги: 144
Коментари: 74
Гласове: 118
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031