Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2013 12:14 - Кои са кукловодите на Борисов
Автор: georgealall Категория: Политика   
Прочетен: 2990 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 06.02.2013 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Без съмнеие  факт е близкото му познаство  с Пашата и  маджо, но те са мутри-еднодневки. Според Георги Стоев, маджо  му споменал че над него има 17 червени генерали. по видно място е заемал генерал Любен Гоцев. Без съмнение той е един от кукловодите на Борисов.
Друг кукловод (известен) е Валентин Златев. Знае се, Че МВР има Лдъл г към лук Ойл за над 150 милиона, че Танов е притискан да не ги проверява, че Златев е дал много пари за кампанията на Борисов с когото са приятели и игаря заедно карти. Златев познава и други агенти освен Буда - например агент АЛберт - георги коритаров. Той  играч на високо ниво, мултимилионер и е един от кукловодите на Бойко Борисов. в последно вреем бяха заесганати определеин негоив интереси.
   Трети кукловод е сашо дончев. сашо Дончевн влезе в явен конфликт с Борисов, защого   Борисов премахна посредника българската страна и газпром  (Овергаз), каквато идея имаше още при видено и Костово спряво мултигруп и  Дончев, се окааз губещ. В.сега на Дончев е яростен опозиционен вестник срещу Борисов.
    Четвърти кукловод се оказа Иво Прокопиев.Той дори се опита да създаде собствена телевия но не успя. факт е обаче че има собствен вестник (капитал), че "капитал" и вестник  "дневник "са изключителон близки, че галя прокопиева - глваната редактора на "Сега" е съпруга на Иво прокопиев, а той е кредитен милионер,от две поредни вълни -1992 и 1996. В момента подпомага кунева с парите си.
  Нов играч се оказа Алексей петров. той не е точон кукловод (и на него му дърпат конците) а по скоро пионка от голям калибър, но се опитва да се превърне в кукловод. Засега - успешно тъй като има твърде мноог информация се опитва да стане нещо като българския Асандж. пише се дисидент, пуска чрез медиите информация по слухове, взривява обществото.  Може да смъкне правителството, но никога повече няма да получи висок обществен пост.
  Доскоро сред кукловодите на Борисов бе първанов. той направи така, чеБорисов да вземе повече гласове ( с измисленат мажоритарна система) грижеше се за него, койкаше го, общуваха с едни и същи мафиоти. с излизането на Първанов от власта той на практика вече загуби позициите си, а с влизането в надпревара за властта в БСП - и достойнството си-
  Васил Божков - Черепа- единственият човек който по официалан информацията притежава миларди в България (2 милиарада) е също сериозен куклувод.
 Въпреки че Борисов ще отрече не бива да се забравяи Ахмед Доган. Ако Божков е официално най-богатият и вилятелен човек в България, то Доган е неофицално най-богатият и вилятелен
разбира се като говорим за кукловодите трябва да имаме предвид и ГОСПОДАРИТЕ отвъди океана, както и ГОСПОДАРКАТА в БЕРЛИН и НАЧАЛНИЦИТЕ в БРЮКСЕ  Л и в МОСКВА.
 Кукловодите създадоха Борисов. Те го и изпуснаха от каишката. той се превърна в неконтролируема стихийна сила. сега те го смазват.
или както казва атамана Тарас Булаб на сина си
"Я тебя породил - я тебя убъю" (аз те родих, аз ще те убия)



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. anonymous1212 - Не само Борисов,
08.02.2013 12:17
но и цялото правителство е в зависимост от Златеви! Нескончаеми са посещенията в Правец и на Борисов но и на ред министри. Някои от тях по вътрешна информация стават на 4 очи! Огромни са държавните финансовите инжекции за тамошния голф комплекс и е известен факта, че Правец повече от 10 години е на едно от първите места по относителна (на жител) държавна субсидия! Дори мин. Цв. Цветанов организира дунавската среща на специалистите по организираната престъпност именно в хотела на Златеви там!
Засечени са срещи от 90-те години на Златев, Борисов, Живков, докато беше жив и някои генерали от ДС там.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgealall
Категория: Забавление
Прочетен: 289507
Постинги: 144
Коментари: 74
Гласове: 118
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930