Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
фентъзи- есета, поезия, колекции от вицове
Автор: georgealall Категория: Забавление
Прочетен: 289539 Постинги: 144 Коментари: 74
Постинги в блога от 06.02.2013 г.
 Без съмнеие  факт е близкото му познаство  с Пашата и  маджо, но те са мутри-еднодневки. Според Георги Стоев, маджо  му споменал че над него има 17 червени генерали. по видно място е заемал генерал Любен Гоцев. Без съмнение той е един от кукловодите на Борисов.
Друг кукловод (известен) е Валентин Златев. Знае се, Че МВР има Лдъл г към лук Ойл за над 150 милиона, че Танов е притискан да не ги проверява, че Златев е дал много пари за кампанията на Борисов с когото са приятели и игаря заедно карти. Златев познава и други агенти освен Буда - например агент АЛберт - георги коритаров. Той  играч на високо ниво, мултимилионер и е един от кукловодите на Бойко Борисов. в последно вреем бяха заесганати определеин негоив интереси.
   Трети кукловод е сашо дончев. сашо Дончевн влезе в явен конфликт с Борисов, защого   Борисов премахна посредника българската страна и газпром  (Овергаз), каквато идея имаше още при видено и Костово спряво мултигруп и  Дончев, се окааз губещ. В.сега на Дончев е яростен опозиционен вестник срещу Борисов.
    Четвърти кукловод се оказа Иво Прокопиев.Той дори се опита да създаде собствена телевия но не успя. факт е обаче че има собствен вестник (капитал), че "капитал" и вестник  "дневник "са изключителон близки, че галя прокопиева - глваната редактора на "Сега" е съпруга на Иво прокопиев, а той е кредитен милионер,от две поредни вълни -1992 и 1996. В момента подпомага кунева с парите си.
  Нов играч се оказа Алексей петров. той не е точон кукловод (и на него му дърпат конците) а по скоро пионка от голям калибър, но се опитва да се превърне в кукловод. Засега - успешно тъй като има твърде мноог информация се опитва да стане нещо като българския Асандж. пише се дисидент, пуска чрез медиите информация по слухове, взривява обществото.  Може да смъкне правителството, но никога повече няма да получи висок обществен пост.
  Доскоро сред кукловодите на Борисов бе първанов. той направи така, чеБорисов да вземе повече гласове ( с измисленат мажоритарна система) грижеше се за него, койкаше го, общуваха с едни и същи мафиоти. с излизането на Първанов от власта той на практика вече загуби позициите си, а с влизането в надпревара за властта в БСП - и достойнството си-
  Васил Божков - Черепа- единственият човек който по официалан информацията притежава миларди в България (2 милиарада) е също сериозен куклувод.
 Въпреки че Борисов ще отрече не бива да се забравяи Ахмед Доган. Ако Божков е официално най-богатият и вилятелен човек в България, то Доган е неофицално най-богатият и вилятелен
разбира се като говорим за кукловодите трябва да имаме предвид и ГОСПОДАРИТЕ отвъди океана, както и ГОСПОДАРКАТА в БЕРЛИН и НАЧАЛНИЦИТЕ в БРЮКСЕ  Л и в МОСКВА.
 Кукловодите създадоха Борисов. Те го и изпуснаха от каишката. той се превърна в неконтролируема стихийна сила. сега те го смазват.
или както казва атамана Тарас Булаб на сина си
"Я тебя породил - я тебя убъю" (аз те родих, аз ще те убия)
Категория: Политика
Прочетен: 2991 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 06.02.2013 13:03

изказвания на един главен секретар

политиците са лайна в целофан - за ролята на пиарите и социолозите

изказвания на един кмет

"Винаги съм се гордял с ролята си във възродителиня процес"

"аз смятям че някои терористични партии трябва да бъдат забранени БСП , ДПС..."

изказвания на един (десен)  премиер

"Тодор живков е на-великият държавник в нашата история за последните 100 години"

"ако исках можех да приключа с него" - за слави Трифонов -най-ретинговият водещ.

"не се чувствам отговорен за смъртта на Чакъра - той стреляше по полицаи" (за убитият с гранатомет Тодоро тодоров -чакър , с когот 32 полицаи не можаха да се справят без да го убият. разрешението да се ползва гранатомет дойде от тогавашния главен секретар - сега премиер)

" в  България остана лош човешки мат"рял турици, цигани, пенсионери"

"Българите са като моите кучета трябва да се държат изкъсо на каишка"

"вие сте прости и аз съм прост - и затова така добре се разбираме" - към народа в Кърджали

"мога да ви го спретна на всеки от вас това с Буда" - към журналиститите

---------------------------
притеснително е, че премиерът на една държавата може да си позволи ада звъни по джиесемите на водещи журналисит (Слафи Трифонов, сашо диков) и да запалшва с уволнение, закривание на предаването, отнемаен на лиценз на телевизията иил пък да му скимне че няма да дойде 10 минути преди предаването (шоуто на Слави) започав, а той вече е обявил че ще дойде. Притеснително е, че Премиерът си говои на ти с водещи журналисти (Кеворка кеворкян, сашо Диков, Цветанка Ризова) в ефир.  Още по притеснително е, когато неговият дежурен блюдолизец гори публичон вестници във Ефир (Бареков). Но най-страшно е, когато премиерът на една страна в ЕС  заплашва определни журланисти "можех да свърша с него ако исках", "можех да ви го спретна на всеки това с Буда", а главният митничар говори, че национална телевизия (Нова телевизия) прави "простотии под диктовка на Цветанов".
това значи че в България няма свобода на словото и се връщаме в едни други времена. Времета на куба, китай, Албания, судан, конго но не и на АНглия, германия и въобще - на развитите държави в ЕС.

П.С. Впрочем катуница не бе отдавна, когато самоотвержена репортека предаваше едностначиво нещата и наричаше народа "подивяла тълпа", а още по-самоотвережени пилицаи гледаах отстрани спокойно саморазправата.
Категория: Политика
Прочетен: 2657 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 06.02.2013 12:16


  Джеф Щайн в своето интервю отдавна заяви, че Борисов е " отговорен за 30 неразкрити убийства".

Григор Лилов в книгата си "Проекът - Бойко Борисов" примомня как перз 1994 в белите брези се гърмяха две стурктури на МВр - тези на отдела под прикритие и по сепицалон от безконтактите мултикомплесни вериги (БМВ), които се сблъсквата с  отдела МВР за борба със специални операции.  Според Лилов, тогава ИПОН-джиите опитали да заловят петролния бизнемсмен  Деспотов, който се охранявал от БМВ-МВР и тогава ИПОН викат на помощ отдела за масови бередици. Следва гонка през няколок кваратала, полицейски екшъна, преобърната кола със стъкла на решето, убит бизнесмен-милтимилионенр, убити и ранени осем полицая, направени са три експертиз първата потвърждава че Деспотов е убит с пистолета на Бойко Борисов (но следващите експертизи отричат тази версия)

Бойко Борисов през време на възродителния процес е изпращан като майор-командир  на батальон в най-трудните район - калиново, Дулово, разград
на 20 март манифестация от над 5000 души тръгва от Каолиново.Властите брутално използвата сила за да смажат потеста
във Дулово на 21 март през 1989 са убити трима души, а броят на ранените (протестират над 3000 души) и до днес е неизвестен. на 22 битката се пренася в Разград. Тогава Борисов командав батальон, точно в този райно тъ че участието му е видно. Нещо повече .Борисов от 1985 до 1989 неизменно е в списъците за награждаване.

Той обаче твърди, - никога не съм се чувствал виновен.......
Според него:
Аз се гордея с участието си тогава (във възродителяния процес - бел-авт.)......

Припомнямае как през 2003 като главен секретар  Бойко Борисов ативизира 32 полицаи, за да бъде заловен дребният престъпник Чакър, който не бе никому известен, отцепи райна и накрая накара хората от МВР да стрелят с гранатомет по човека който се защитаваше от една порутена Вила.
Покойният Чакъра бе опеределен като "извънредно опасен з обществото", докато в същото време Кюлевци, Божковци, и хърсевци се разхождааха на свобода. (през 2012 държавата ни бе осъдена от Страстбург именно по този случай- Борисов вече бе в битността си н премие и отвърна че не се чувства отговорен, защото Чакъра стрелял по полицаи. не стано ясно обачe как 30 и кусур полицаи не могат д се справят с един-единствен човек - един хеликоптер със съзотворен газ да бяха докарали щяха да решат проблемва. Вместо това го стреляха с РПГ. Очевидон бе желанието на Борисов да го убие - както Чакъра заяви)

Петима полицаи пребиха Чората, които бе с една ръка  бе извита на гърба на която вееч бе сложена едната белезница, а после  Борисов ги оправда че едва смогнали да го удржат да не ги набие.

След случая с мишо бирата, въпросният шеф на Леденекиа, който се обади че си общув с президента и премиера почина твърде скоропостижно. като се има предвид че само половин година селд него почина жена му ("Преса" се съмнява че е отровена с хапче за да замълчи също като съпруга си) се оказва твъред опасно да си приятел борисов. още повееч че той с полоивн уста потвърид казанотоот Мишо бирата -записът бил верен, но това не е целият запис. За такова нещо в цивилизовани държави - премиер да контактува с мафията и да не се гнуси да импълняма нейни поръчения -  падат правитества. Ясно е тогава защо умряха скоропостижно един бандит и жена му - знаеха твърде много.

  според Биволь и  германското МВр изпаритил сигнал на софийската прокоратура, която замотала сигнала

не един и двама мутри са се оплаквали от кризисния начон по който Борисов дейставше като главен секретара " идват ГДБОП, хъврял тем на земята извиват ми ръцете, слагат ми белезниците, и ме държат три часа на асфалта, докато дойде Бойко Борисов със журналистите за де го снимат с мене в геройска поза - и чак тогава ме откарват в ареста" - и така всеки втори ден.

според Биволь германците лазследвали Борисов за "срещи с наркотирафикант, докато е бил главен секретар". Те изпратили сигнал до софиската прокоруатурата но тя бавела нещата умишлено.

Американския посланик Байърли нарече в секретна стенограма Борисиов "наркотрафикант и и перач на пари"

Борисов - съдружник, на руския мафиот Циганов,  съдружник (вече бивш) на Алексей петров и още плеяда мафиоти. ..... неговия баджанак е съдружник със Златко баретата.

редица чужденци- ник рот,  Джеф щайн,  Байърил ни намекнаха че премиерът ни е бандит

Категория: Политика
Прочетен: 1464 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 06.02.2013 21:16
Търсене

За този блог
Автор: georgealall
Категория: Забавление
Прочетен: 289539
Постинги: 144
Коментари: 74
Гласове: 118
Архив
Календар
«  Февруари, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728